24 uurs service in Bussum bij calamiteiten

Heb je een probleem wat acuut opgelost moet worden? Bij diverse spoedgevallen zoals lekkages, overstromingen, verstoppingen en storingen kunnen onze loodgieters jou op ieder moment van de dag van dienst zijn. Zelfs ’s nachts of in het weekend. Problemen hebben nu eenmaal geen 9 tot 5 mentaliteit. Onze 24 uurs service in Bussum gelukkig ook niet.

Spoedhulp van een loodgieter

Een verstopte afvoer of problemen met een gesprongen leiding. Sommige zaken kunnen gewoon niet wachten en moeten direct opgelost worden. De spoedservice van een erkende loodgieter is op zo’n moment zeer gunstig. Op deze manier blijft de schade beperkt en kun jij zo snel mogelijk weer verder met je dagelijkse activiteiten. De loodgieter komt goed voorbereid bij jou aan de deur en kan ervoor zorgen dat alles zo spoedig mogelijk weer naar behoren werkt. Hier hoef je zelf niets voor te doen.

Het is altijd handig

Of het nu overdag is of juist middenin de nacht. Doordeweeks of in het weekend. Onze deskundige medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. De geschoolde en ervaren loodgieter zorgt ervoor dat de klus niet alleen snel geklaard is, maar geeft ook nog eens de garantie dat de werkzaamheden op een professionele manier worden uitgevoerd. Naast de 24 uurs loodgieter service, staan wij ook altijd klaar voor minder spoedeisende klussen, zoals bijvoorbeeld het aansluiten van de vaatwasser, het installeren van sanitair of het aanleggen van nieuwe waterleidingen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Snel en 24/7 bereikbaar
  • Van verstoppingen tot lekkages
  • Snelle dienstverlening
  • Allround loodgietersbedrijf

Dag en nacht service voor spoed problemen!

035-2014787
Snel en 24/7 bereikbaar

Van verstoppingen tot lekkages

Snelle dienstverlening

Allround loodgietersbedrijf

Call Now Button