Afvoerverstoppingen in Bussum snel verholpen

Afvoerverstoppingen zijn een vervelend probleem die niet altijd snel zelf op te lossen zijn. Als je te lang wacht met het ontstoppen van de afvoerleidingen dan kan dat nare gevolgen hebben, zoals stankoverlast, waterschade en het niet kunnen gebruiken van de kraan of douche. Als je denkt alles al geprobeerd te hebben of je wilt er niet aan beginnen omdat je graag hulp wilt van een professional dan helpen wij jou graag verder. Voor alle afvoerverstoppingen in Bussum staan wij paraat

Bekende oorzaken

Een verstopt riool is voor ons een bekend probleem. Zeepresten, haren, vet en lotiondoekjes zijn bekende boosdoeners. Deze worden niet goed afgevoerd en veroorzaken een verstopping in de riolering. Je zal merken dat het water niet goed doorloopt of zelfs helemaal niet meer weggaat. Bovendien kunnen er vreemde borrelgeluiden uit je afvoer vandaan komen en het stilstaande vieze water zorgt ervoor dat er een penetrante rioollucht in de ruimte hangt. Een verouderde riolering die verzakt of gescheurd is of een afvoer wat niet goed aangesloten is kunnen ook veroorzakers zijn.

Hoe op te lossen?

Soms lukt het je niet om het zelf succesvol aan te pakken. Sommige zijn zo hardnekkig dat een ouderwetse ontstopper of een chemische ontstopper niet effectief genoeg zijn. Onze loodgieters beschikken over de juiste apparatuur om snel en doeltreffend te werk te gaan. Heb jij last van een afvoerverstopping? Aarzel dan niet en neem snel contact op met onze loodgietersservice. Dan maken wij snel een afspraak om het probleem op te lossen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Snel en 24/7 bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Snelle dienstverlening
Allround loodgietersbedrijf

Dag en nacht service voor spoed problemen!

Neem contact met ons op, wij staan meteen voor u klaar.

Menu
Call Now Button