Lekkages in Bussum

lekkagesNaast verstoppingen behoren ook lekkages tot een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters. Niet alleen is de oorzaak van een lekkage vaak zo klein dat deze lastig te achterhalen is, ook kan lekkage voor vervelende schade zorgen. Denk aan waterschade op papierwerk, wat onherstelbaar is, of bijvoorbeeld rottende plekken in uw hout onder dakpannen of rondom apparaten die voorzien zijn van een afvoer. Onze loodgieters komen graag bij u langs voor het verhelpen van lekkages in Bussum. Het fijne aan onze service, is dat we zowel tot 17.00 uur als ook daarna voor u klaarstaan! Zo kunnen grote lekkages dezelfde avond nog voor u worden verholpen.

Lekkages verhelpen in Bussum

Een lekkage is niet altijd even makkelijk op te lossen, omdat de bron van de lekkage vaak zo klein is dat u deze niet direct vindt. Soms kan het een scheurtje zijn in bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine of vaatwasser, in andere gevallen kan het gaan om een hevige regenbui waarbij water onder uw dakpannen terecht gekomen is, enzovoorts. Wij zullen de bron van de lekkage proberen te vinden en deze direct te verhelpen. In sommige gevallen is dit niet altijd direct mogelijk, omdat het bijvoorbeeld al te donker is of omdat u een specifiek onderdeel nodig heeft.

In deze gevallen komen wij vanzelfsprekende de volgende dag bij u terug voor een structurele oplossing en vinden we voor de avond een tijdelijke. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen, wetende dat het probleem de volgende dag voor u is verholpen. Bel dus voor een spoed oplossing!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Snel en 24/7 bereikbaar
Van verstoppingen tot lekkages
Snelle dienstverlening
Allround loodgietersbedrijf

Dag en nacht service voor spoed problemen!

Neem contact met ons op, wij staan meteen voor u klaar.

Menu
Call Now Button