Loodgieter voor lekkage in de garage

Loodgieter voor lekkage in de garage

Schakel de hulp van een loodgieter in om een lekkage in de garage te verhelpen. Een loodgieter beschikt over speciale apparatuur waarmee het heel eenvoudig wordt om de bron van een lekkage te achterhalen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale lamp, waarmee het waterspoor gevolgd kan worden tot de bron. Met het blote oog blijkt het in de meeste gevallen erg lastig te zijn om de bron van een lekkage te vinden. Daarbij beschikt een loodgieter over een ruime expertise, zodat er snel voor een passende oplossing gezorgd kan worden.

waterschadeBij een lekkage in de garage of elders in uw woning is het van groot belang dat u tijdig voor een oplossing zorgt. Des te langer u wacht, des te meer vocht is er in uw muren en plafonds getrokken. Wanneer het vocht in beton trekt vormt dit vaak schimmelplekken, evenals dat er rottende plekken in houten kasten of planken in uw schuur kunnen ontstaan.

Hoe werkt een loodgieter bij het verhelpen van een lekkage?

Om een lekkage in de garage te verhelpen achterhaalt een loodgieter eerst de bron van de lekkage. Hierbij maakt de loodgieter waar nodig gebruik van een speciale lamp, waarmee het waterspoor gevolgd kan worden. Wanneer de bron van de lekkage gevonden is zal een loodgieter zoeken naar een oplossing. In het ene geval is het voldoende om een rubberen ringetje om een kapotte leiding te schuiven, in andere gevallen zal de volledige leiding vervangen moeten worden.

Call Now Button