Ontstoppingsdienst in Bussum

Ontstoppingsdienst Een verstopping is een van de meest vervelende problemen waar u in uw woning mee te maken kunt krijgen. Niet alleen levert een verstopping de nodige stank op in uw woning, het zorgt er ook voor dat bijvoorbeeld uw toilet of uw afvoer in de keuken niet op een gewenste manier doorlopen of zelfs helemaal niet meer doorlopen. Om snel een einde te kunnen maken aan deze verstoppingen, staat onze ontstoppingsdienst in Bussum voor u klaar! Het fijne aan onze dienst, is dat u ook buiten de vaste werktijden om bij ons terecht kunt voor hulp. Met onze storingsdienst verhelpen we ook op de late avond verstoppingen in uw afvoer.

Voorkom verstoppingen in uw woning

Het is vanzelfsprekend nog beter om verstoppingen tegen te gaan! Dit kunt u doen door onze ontstoppingsdienst in Bussum en omgeving eens per half jaar uw afvoer te laten doorspuiten. Zo voorkomt u dat beginnende verstoppingen uitgroeien tot een serieuze verstopping, die de stank en doorspoelproblemen met zich meebrengt. Bij het doorspuiten worden kleine ophopingen aan de randen van uw afvoer verwijderd. Naast het doorspuiten wordt het altijd aangeraden om gebruik te maken van een zeefje in uw gootsteen en bijvoorbeeld bij de regenpijp buiten. Hiermee wordt het grootste deel van uw restafval al tegengehouden.

Is het al te laat voor onderhoud aan uw afvoer? Geen nood! Met onze apparatuur is het doorspuiten van uw afvoer een kleine klus, die vaak snel geklaard is. Na het doorspuiten van uw afvoer door onze loodgieters loopt deze weer als vanouds door!

Waarom kiest u voor ons?

  • Snel en 24/7 bereikbaar
  • Van verstoppingen tot lekkages
  • Snelle dienstverlening
  • Allround loodgietersbedrijf

Dag en nacht service voor spoed problemen!

035-2014787
Snel en 24/7 bereikbaar

Van verstoppingen tot lekkages

Snelle dienstverlening

Allround loodgietersbedrijf

Call Now Button